Při nákupu nad 1490 Kč získáte dopravu zdarma.

Celosvětově nejoblíbenější a nejpopulárnější drinky v nealkoholické variantě

Nealkoholické koktejly, známé jako mocktails, se staly nedílnou součástí moderní gastronomie. Rostoucí zájem o zdravější životní styl a touha po vychutnání sofistikovaných nápojů bez alkoholu vedly k vytvoření nealkoholických verzí některých z nejpopulárnějších světových drinků. V tomto článku si představíme řadu takových mocktailů, které si můžete vychutnat kdykoli a kdekoli.

vassa - nejoblibenejsi a nejznamejsi nealkoholicke koktejly - mocktails

Nealkoholická Caipirinha

Caipirinha je klasický brazilský koktejl, který se tradičně připravuje z cachaçy, limetky a cukru. Pro nealkoholickou verzi můžete použít VASSA ZERO R místo cachaçy. Tento drink je ideální pro horké letní večery a přinese vám kousek Brazílie přímo na váš stůl.

Ingredience:

  • 5 cl VASSA ZERO R
  • 1/2 limetky nakrájené na čtvrtiny
  • 2 čajové lžičky třtinového cukru
  • Led

Postup: Vložte limetku a cukr do sklenice a lehce je rozdrťte, aby limetka pustila šťávu. Přidejte VASSA ZERO R a led. Dobře promíchejte a servírujte s brčkem.

Nealkoholický Mojito

Mojito je klasikou mezi koktejly, která kombinuje čerstvou mátu, limetku, třtinový cukr a sodovku. V nealkoholické verzi můžete rum vynechat nebo nahradit nealkoholickým VASSA ZERO R. Tento drink je osvěžující a ideální pro horké letní dny.

Nealkoholická Piña Colada

Piña Colada je sladká a krémová kombinace rumu, kokosového mléka a ananasového džusu. Pro nealkoholickou variantu použijte VASSA ZERO R a je to. Tento tropický drink je synonymem letní pohody. Kompletní recept najdete v našem článku Recept na nealko Piña Coladu neboli Virgin Coladu.

Nealko Aperol Spritz

Aperol Spritz je osvěžující koktejl, který je v Itálii velmi populární. Pro nealkoholickou verzi použijte VASSA ZERO G a Monin Orange Spritz sirup, nealkoholické šumivé víno a sodovku. Tento drink přináší atmosféru léta bez alkoholu.

Nealkoholická Daiquiri

Daiquiri je koktejl, který v sobě spojuje rum, limetkovou šťávu a cukr. Pro nealkoholickou verzi můžete použít VASSA ZERO R a zachovat tak charakteristickou chuť bez alkoholu. Tento drink je skvělý pro osvěžení během letních dní.

Nealkoholický Gin Tonic

Gin Tonic je jeden z nejklasičtějších koktejlů, který je osvěžující a jednoduchý. V nealkoholické verzi můžete použít VASSA ZERO G a kvalitní tonik. Přidejte plátky okurky nebo limetky pro extra osvěžení.

Kompletní recept na nealko Gin Tonic najdete v naší sekci Koktejly

nealkoholický gin tonic s vassa zero g

Nealkoholické verze těchto populárních koktejlů vám umožňují užít si známé chutě bez alkoholu. Ať už plánujete letní párty u bazénu, grilování s přáteli nebo si chcete jen vychutnat osvěžující drink po náročném dni, nealkoholické destiláty VASSA a kvalitní přísady, vám pomohou vytvořit skvělé mocktaily, které si zamilujete. Vyzkoušejte některé z těchto receptů a objevte, jak snadné je si užít chutě světa bez alkoholu!