Při nákupu nad 1490 Kč získáte dopravu zdarma.

Letní nealkoholické drinky k bazénu s VASSA ZERO SPIRITS

Léto je ideální čas na osvěžení u bazénu, a co může být lepší než si vychutnat skvělé drinky bez alkoholu? VASSA ZERO SPIRITS nabízí perfektní řešení pro všechny, kdo si chtějí užít chuť klasických koktejlů, ale bez alkoholu. V tomto článku vám představíme několik inspirací na nealkoholické drinky, které si můžete snadno připravit doma a vychutnat si je v horkých letních dnech.

Proč zvolit nealkoholické nápoje VASSA?

VASSA je česká značka, která se specializuje na nealkoholické nápoje, které přinášejí autentickou chuť oblíbených nápojů jako jsou varianty ZERO G, ZERO V či ZERO R, ale bez obsahu alkoholu. Díky originálním českým recepturám si můžete dopřát nealkoholický zážitek, který vám zpříjemní chvíle se skleničkou.

VASSA Mule s OranSoda

Pokud jste fanoušci klasického Moscow Mule, zkuste jeho nealkoholickou verzi s VASSA ZERO V a OranSodou. Tento drink kombinuje svěžest limetky, ostrost zázvoru a jemnou sladkost OranSody, což je limonáda vyrobená z pravých sicilských pomerančů.

Ingredience:

  • 8 cl VASSA ZERO V
  • 1/2 limetky (šťáva)
  • 8 cl zázvorové limonády
  • 8 cl OranSody
  • Led
  • Pomeranč a zázvor na ozdobu

Postup: Vysypte led do sklenice, přidejte šťávu z limetky a VASSA ZERO V. Dolijte zázvorovou limonádou, Oran Sodou a dobře promíchejte. Na závěr ozdobte plátkem pomeranče a kouskem zázvoru. Tento drink je ideální pro horké dny u bazénu.

letní mocktails vassa

 

VASSA Negroni s Monin Orange Spritz

Pokud máte rádi výraznější drinky s hořkosladkou chutí, nealkoholický Negroni bude to pravé. S použitím VASSA ZERO G a Monin Orange Spritz sirupu můžete vytvořit osvěžující koktejl, který potěší vaše chuťové buňky.

Ingredience:

Postup: Do sklenice s ledem nalijte VASSA ZERO G, Monin Orange Spritz a brusinkovou šťávu. Důkladně promíchejte a ozdobte plátkem pomeranče. Pak vznikne osvěžující aperitiv, který si můžete vychutnat kdykoliv a kdekoliv.

Smoothie koktejly s Froosh

Pro ty, kdo dávají přednost ovocným chutím, doporučujeme kombinaci nealkoholických destilátů VASSA s ovocnými smoothies Froosh. Ať už zvolíte variantu s mangem a pomerančem nebo borůvkou a malinou, vždy získáte osvěžující drink plný chutí.

Tip: Vyzkoušejte kombinaci VASSA ZERO R s Froosh smoothie z manga a pomeranče. Přidejte trochu čerstvého limetkového džusu a led pro extra osvěžení.

Proč jsou mocktails dnes tak oblíbené?

Mocktails, tedy nealkoholické koktejly, zažívají v posledních letech obrovský boom a není těžké pochopit proč. Lidé stále více dbají na své zdraví a životní styl, a proto hledají alternativy, které jim umožní užít si společenské chvíle, aniž by konzumovali alkohol. Mocktails jsou skvělou volbou pro ty, kdo chtějí vychutnat sofistikované chutě klasických koktejlů, ale preferují zdravější, méně kalorickou variantu. Navíc, díky inovativním ingrediencím jako jsou nealkoholické nápoje VASSA, můžete dosáhnout plnohodnotné chuťové zkušenosti, která potěší jak vás, tak vaše hosty. Mocktails tak spojují to nejlepší z obou světů – zábavu a chuť klasických koktejlů, ale bez negativních účinků alkoholu.

Ať už si užíváte léto u bazénu, na zahradě s přáteli, nebo jen relaxujete v pohodlí domova, nealkoholické drinky s VASSA vám přinesou dokonalé osvěžení a chuťové potěšení. Díky širokému výběru nealkoholických nápojů a kvalitních přísad můžete snadno vytvořit jedinečné koktejly, které vás osvěží během horkých letních dnů.